About us

Hey, leuk dat je er bent!

 

Samen met een geweldig team wilde ik graag tijdloze mooie sieraden van uitstekende kwaliteit creëeren en deze moesten betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom zijn wij zo ontzettend trots op onze sieraden!

De kernwaarde van The Jewellery Salon is het leveren van hoogwaardige sieraden die je helpen jouw unieke en mooie verhalen te vertellen en die speciale momenten te herdenken. Wij streven ernaar sieraden te ontwerpen en te maken die jou verbinden met jouw dierbaren.

Veel van onze sieraden worden handgemaakt in ons atelier in Amsterdam met veel liefde, tijd en zorg. Heb jij speciale wensen of een ontwerp in gedachten? Stuur ons vrijblijvend een berichtje om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bij The Jewellery Salon kan je terecht voor al jouw sieraden, voor de dagelijkse look of die speciale gelegenheid en zelfs jouw bruidssieraden.

Wij selecteren alleen de beste producten. Bij alle producten bekijken we de herkomst en omstandigheden waarbij deze ontwikkeld zijn. Wij verkopen synthethische stenen en parels maar ook sieraden met duurzaam gewonnen zoetwaterparels en (Half)Edelstenen, neem eens een kijkje bij The Stone Collection

Ondanks dat wij als bedrijf gegroeid zijn blijven we een klein bedrijf, al onze producten worden door ons zelf gecontroleerd en met liefde gemaakt en verpakt voor de verzending! 

Met een liefde voor de natuur proberen we duurzaam te zijn. Heb jij een vraag, stuur dan een berichtje. We helpen je graag! 

 

liefs,

Annemarie 

Eigenaar 


Help ons mee, shop met een goed gevoel!


Een deel van onze winst geven wij graag terug in de vorm van een donatie. Wij doneren jaarlijks aan Alzheimer Nederland en komen daarnaast ook andere doelen tegen die wij graag steunen in de vorm van een donatie.