Retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat jouw aankoop naar wens is, mocht dit niet zo zijn kunnen alle artikelen binnen 14 dagen retour worden aangemeldt zonder reden, daarna heb je nog eens 14 dagen om de artikelen naar ons te verzenden. 

 Retourinstructies

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Verzendt de artikelen inclusief ordernummer naar het volgende adres:

The Jewellery Salon

Jacob Paffstraat 15

1069PJ Amsterdam

 

 

TERUGBETALING

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. The Jewellery Salon behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

Blijken Uw artikelen beschadigdt na ontvangst  meldt dit dan 48 uur na ontvangst, anders kunnen wij de artikelen niet retour nemen. 

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@notsosupermom.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen